Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 707 st

Hotell Kallgården

På Hotel Kallgården är vyerna omedelbara. Utsikten över dalen, Åreskutan och Kallsjön ger unika naturupplevelser årstiderna igenom. Du bor mitt i byn Kall, mitt i ett fjällparadis som bjuder på mycket.

Det familjeägda fjällhotellet med inredning i klassisk skandinavisk design ståtar från tidigt 1900-tal. Systrarna Ellen Winblad och Ruth Stenberg var de ursprungliga grundarna från 1929. Entreprenörerna startade upp rörelsen i ett helt annat affärsklimat än idag, kanske är det därför atmosfären är så varm och välkomnande, perfekt för ett weekendpaket eller varför inte bröllop med den vita kyrkan på gångavstånd?

Den stora djupa Kallsjön inbjuder både till fiske, stillhet och rekreation. Här finner du flera vandringsspår, cykla på leder runt sjön Kall eller nyttja skoterspåren precis utanför dörren vintertid. Här ligger också längdcentrets upplysta skidspår. En dryg halvtimmas bilväg når du skidliftarna i Åre som erbjuder Skandinaviens största skidresort med affärer, restauranger och nöjen.

Dela:

Trillevallens Högfjällshotell
SCR
Snälltåget
Körunda Golf & Konferenshotell
Sommarbanner Snälltåget
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!