Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 456 st

STF Edsåsdalen Vandrarhem

Edsåsdalen är en vacker, aktiv och genuin fjällby. Här bor du mitt i en fantastisk fjällvärld. Dalen ligger 20 km från Åre. Här finns lugnet och närheten till fjällen, här finns familjens skidanläggning med utförsåkning, tur- och längdspår. På sommaren bor du i direkt anslutning till vandringsspår och fjällfiske.

I Edsåsdalen kan du välja att bo i vår stugby, på Hotell Köjagården eller på vandrarhemmet Renfjällsgården. Hotellet och vandrarhemmet är anslutna till STF.

Hotell Köjagården erbjuder boende med helpension. Varje kväll serveras en mycket uppskattad trerättersmiddag. Hotellet har många mysiga sällskapsrum och en skön pool att avsluta dagen i.

Vandrarhemmet erbjuder rum med egen toalett och dusch. Här bor du med självhushåll, men du är mycket välkommen till Köjagårdens restaurang.

Stugorna ligger i vårt skidsystem och erbjuder en variation när det gäller antal bäddar och utrustning. Var du än bor har du fjällets aktiviteter direkt utanför dörren.

Svenska Turistföreningen

Dela:

SCR
Snälltåget
Körunda Golf & Konferenshotell
Sommarbanner Snälltåget
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!