Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 301 st

Best Western Hotel Årjäng

Best Western Hotel Årjäng är helt nybyggt, modernt hotell i nordisk design. Egen bowlinghall med sex banor. Vi erbjuder 62 rum, varav sex panoramarum och fyra minisviter. Dubbel- och enkelrummen är alla utrustade med fransk balkong, safety box, minibar och fri tillgång till internet. Våra konferensrum är alla modernt utrustade.

Restaurangen erbjuder rätter av internationell karaktär. Där kan du avnjuta en härlig middag i lugn atmosfär. Vår bistro serverar varje vardag lunchbuffé bestående av två rätter samt stor salladsbuffé och är även ett perfekt stopp för bussar och stora sällskap.

Kombinera vistelsen med aktiviteter för inspiration, skratt och social gemenskap. Varför inte en fartfylld, annorlunda och rolig aktivitet? Välj mellan ponnytrav, gocartkörning eller bowling. I närheten hittar du även simhall, Årjängs travbana och Årjängs fina 18-håls golfbana.

Vi har även ett flertal hotellpaket för att göra din vistelse så bekväm som möjligt: travpaket, golfpaket, serva-bilen-paket och konferenspaket för att nämna några.

Varmt välkomna till oss!

Best Western

Dela:

SCR
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Kustvägen
SJ
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2020
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!