Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 530 st

Hornavan Hotell

Hornavan Hotell - vackert beläget vid Hornavans strand.
Med endast 5 minuters gångavstånd till centrum, ligger Hornavan Hotell på ett rogivande och lugnt område. Vi har 65 rum. 10 av dessa är sviter varav 2 som är handikappanpassade. Oavsett om ni är här på en avkopplande weekend, familjefest eller något krävande affärsmöte; är det en självklarhet att Ni ska känna er som hemma när ni besöker oss! Unna din kropp och själ i en fridfull atmosfär i vår relaxavdelning med storslagen utsikt över Hornavan och fjällvärlden.
I sommar serverar vi en fantastisk norrländsk middag. Träd in i vår lappländska kåta och hänförs av den goda doften från maten. Njut av utsikten och låt smaklökarna arbeta igenom varenda arom!
På morgonen serveras du den viktigaste måltiden på dagen – frukost! Bacon, äggröra, pålägg, bröd, yoghurt, kaffe och mycket mer. Allt det som krävs för att du ska få en bra start på dagen!
I centrum finner du allt från affärer, museum, restauranger, café, souvenirbutik mm. Till vår granne har vi Heli AB, ett helikopterbolag, som vi mer än gärna hjälper Er att boka!
Välkommen till oss på Hornavan Hotell!

Dela:

SCR
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård
Snälltåget

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!