Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 073 st

Hotell Silverhatten

Hotell Silverhatten – Home of drivers

Hotell Silverhatten har sedan början av 70-talet varit det självklara valet för den internationella biltestindustrin. Hotellet har utvecklats och blivit större med åren. Idag har hotellet 182 hotellrum och är fortfarande en internationell mötesplats som är öppen under vinterhalvåret.

I Silverhattens restaurang kan ni sitta och njuta av en storslagen panoramautsikt över Arjeplog och sjön Hornavan. Vår välkomponerade meny med internationella inslag och norrländska specialiteter erbjuder något för alla smaker. Vi hälsar er välkommen till vardag och fest!

I Arjeplog kan ni uppleva kyla, adrenalin och ett stort äventyr. I området finns det möjlighet till belyst längdskidåkning samt spännande utförsåkning med utgångsläge Galtispouda. Förutom dessa skidaktiviteter kan vi erbjuda upplevelser med fart, skoterkörning i overklig närhet till vildmarken, hundspann där ni blir ett med de vita vidderna, guidade uteaktiviteter och bilkörning på isbanor.

Varmt välkommen – kontakta oss gärna för mer information!

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård
Snälltåget

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!