Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 456 st

Hotel PerOlofGården

Pris per person från 450:-

Frånpris baseras på 1 person i delat dubbelrum

PerOlofGården byggdes år 1790 och har renoverats och byggts ut vid flera tillfällen. Gården har genom åren varit en rekreationsanläggning och ett utbildningscentrum för många.

Idag är PerOlofGården ett rökfritt område, där våra gäster kan njuta av stillhet, få avkoppling, hålla familjeträffar, få träning eller anordna konferenser. Hos oss är ni välkomna att fira traditionella högtider om exempelvis midsommar och jul.
Ett besök i vår fantastiska häcklabyrint, Lerbäcks Labyrint, med 4200 bokplantor är värd en utflykt med hela familjen.
Vi erbjuder bekväma och fräscha rum i en underbar miljö. Njut av en god frukost och läs er tidning i en avslappnad atmosfär i vår lounge.

Utforksa det bästa Närke har att erbjuda, naturens skönhet och ett paradis för golfentusiaster. Vår reception hjälper gärna till med bokning.
Vi erbjuder er fullständig service under er vistelse hos oss. Vi har öppet året om. Vi skräddarsyr evenemang för små som stora sällskap i en trivsam och naturskön miljö.

Vägbeskrivning
PerOlofGården befinner sig i Lerbäcks Kyrby, 13 kilometer norr om Askersund. Ta avfart Lerbäck på RV50 till Lerbäck Kyrka och Hembyggsgård. Följ beskyltning till hotellet.

Dela:

SCR
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård
Snälltåget

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!