Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 851 st

Hotel Riviera Strand

Hotel Riviera Strand

Låt havet, sanden och naturen inspirera till tid tillsammans. På och runt hela vår resort finns miljöer till lek, aktivitet och äventyr, platser där du kan dra dig tillbaka och njuta av lugnet. Allt detta med en känsla av lyx och komfort.

Med havsutsikt och naturskönt läge i Båstad har vi en högklassig anläggning för hela familjen. Här finns 148 lägenhetssviter med flexibla planlösningar. Det anrika Riviera återuppstår nu i ny fräsch tappning och kompletteras med två nya byggnader i tre plan. Till detta bygger vi ett fantastiskt poolhus för hela familjen. Naturligtvis har vi också det oändliga havet utanför dörren så du fritt kan blanda sött och salt.

På hotellet finns toppmoderna mötes- och konferenslokaler och en förstklassig restaurang. Hotel Riviera Strand ingår i gruppen Scandinavian Resort som även driver Hotel Skansen i Båstad, Torekov Hotell, Högfjällshotellet och Gammelgården i Sälen.

Visita

Dela:

SCR
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
TaxiKurir banner
Kustvägen
SJ
MTR Express

© Trido AB 1997-2019
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!