Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 707 st

Hotel Riviera Strand

LHotel Riviera Strand är ett klassiskt badortshotell från 1930-talet, vid den finkorniga sandstranden som kallades Sveriges Riviera. Atmosfären är internationell, med en stilig art déco-inredning. 

Hit har folk sökt sig genom åren för att hitta den perfekta blandningen av lugn och aktivitet, i en miljö som känns både avslappnad och lyxig. De arkitektoniska särdragen har vi vårdat ömt även om hotellet har genomgått en föryngring – både vad gäller byggnader och målgrupper. Nu är vi ett bekvämt familjehotell, där både barn och vuxna trivs. Vi har 145 generösa lägenhetssviter med plats för många, alla med utsikt mot hav, strand, hotellträdgård eller Malenskogen.

Vi har pingisbord, fotbollsmål och biljard. Egna menyer för unga smaklökar. Och glassmaskin, så klart. Under våra familjeveckor är även Flamingoklubben och Sportlandet igång, med massor av aktiviteter, lekar, sporter och utmaningar.

Restaurang Riviera har en lyxig tillbakalutad miljö där både stora och små känner sig välkomna. Närodlade Bjäreråvaror förvandlas omsorgsfullt till måltider som passar alla – exklusiva nordiska smaker för de stora, älsklingsrätter för de små.
På innergården ligger vårt poolhus med simbassäng, varma utomhusbad och bastu med panoramavyer mot havet, klitterna och sandstranden. I andra ändan av stranden glittrar Båstad hamn – en snabb cykeltur eller strandpromenad bort.

Visita

Dela:

SCR
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!