Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 138 st

Hotel Skansen

Under takbjälkarna på Hotel Skansen sitter historien bokstavligen i väggarna. Huset uppfördes som ett sädesmagasin 1877 och byggdes på 1920-talet om till hotell och mötesplats för prominenta bad- och tennisgäster. Idag har hotellet 173 hotellrum med plats för 330 gäster.

Hotel Skansen är i händelsernas centrum på sommaren, återhämtningens tillhåll på vintern. Med panoramafönster åt havet, Bjäresmaker i köket och härliga gäster året runt, vilar här en särskild atmosfär.

Njut i vårt spa med sköna behandlingsrum och ångande bastubad. En privat jacuzzi som går att boka. En avkopplande relaxavdelning med vackert klöverformad pool och fönster mot stranden. Vi har ett välutrustat gym med tillgång till personlig tränare. Om helgerna kan du vara med på yoga och gruppträningspass.

Promenera ut på den 60 meter långa träbryggan till vårt Kallbadhus. Här karaktäriseras interiören av nordiskt ljus design och stora panoramafönster mot havet. Inne i loungen kan du sitta i sköna vilstolar vid elden och titta ut över Kattegatt. Värma dig i bastun eller gå ut på terrassen och bada varmt under bar himmel, innan går nerför badstegen för ett dopp i havet.

Alla våra rum är designade för högsta möjliga känsla av komfort. Badrock och badtofflor finns på rummet, besök gärna vårt Kallbadhus innan frukostbuffén dukas upp i Restaurang Sand.

Det prisbelönta köket i restaurang Sand har en alldeles särskild känsla för smakupplevelsens alla delar och en förkärlek för det lokala och närproducerade som Bjärehalvön är så känt för.

Sommartid bjuder hamnområdet intill på livligt nöjessorl, från restaurangens solvarma terrass har du utsikt över folkvimlet. På hösten är det snarare vågornas brus som hörs.

Svenska SpahotellVisita

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!