Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 093 st

Torekov Hotell

Torekov Hotell ligger vid havet på idylliska Bjärehalvön. Mitt ute i den skånska myllan bland böljande backar och havets brus, har du ditt lilla paradis. Koppla av, fyll på med energi och inspireras till ett skönare liv på vårt hotell med naturen som modell.

På hotellet finns 54 rum, varje rum och svit har en egen terrass, bistron serverar närodlat och gärna kravmärkt, tennisbanorna och utegymmet lockar till utomhusträning. Självklart är hela hotellet Svanenmärkt.

I sann Torekovanda för vi vidare badtraditionerna, samtidigt som vi inspirerats av andra kurorter världen över. I vårt mysiga lilla spa finns både ångbastu, finsk bastu och varma utomhusbad när du vill värma dig, isvak när du vill svalka dig. Bredvid spaavdelningen har du sköna loungefåtöljer med öppen spis och panoramautsikt över Kattegatt. Du är även välkommen ut på den stora terrassen, där du har två varma utomhusbad och en stor pool som är uppvärmd under sommaren.

I Bistron som har plats för 130 gäster kan du prova lokala primörer, kött från traktens gräsbetande djur, lokala fiskares fångster och drycker producerade på orten. Fråga gärna vår kunniga sommelier om säsongens naturviner.

Torekov Hotells placering på Bjärehalvön är den ultimata för små och stora äventyr. Här finns havet, åsen, vandringsleder och branter som utmanar. Bjärehalvön är ett paradis för golfare. Från Torekov Hotell når du 117 golfhål inom elva minuter. Tack vare halvöns milda klimat kan du oftast spela på sommargreener året. Upplev den magiska naturen på cykel, till fots eller varför inte till häst? Från 1 april-oktober kan du besöka naturreservatet Hallands Väderö.

SvanenSvenska SpahotellVisita

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!