Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 661 st

Torekov Hotell

Torekov Hotell

Torekov Hotell ligger på Bjärehalvöns västra sluttning, där vackra bokskogar, urgamla stengärden och fågelrika hedar möter strandängarnas fäladsmarker och långhornade kossor.

Just här är det enkelt att ta ett steg åt sidan och unna sig tid att bara vara. Landa mjukt i hotellets varma japanska utomhuspooler eller med ett glas vin framför brasan i vår mysiga lounge, och njut av den sköna känsla som präglar livet här på Torekov Hotell.

Redan längs de vindlande vägarna hit till hotellet bjuder moder natur på en föraning om den sköna känsla som präglar livet och dagarna på Torekov Hotell.

På hotellet finns gott om små platser att njuta av tystnaden, ljuset, utsikten och stillheten. Landa med vännerna eller en god bok framför brasan i vår lounge eller hitta en mjuk fåtölj att krypa upp i medan du låter tankarna fara.


I vår fina, personliga SPA-avdelning njuter du av varmt, helande vatten, skön ångbastu, japanska utomhuspooler och en förunderlig relaxavdelning med panoramafönster mot himmel, hav och jord.


Bistron bjuder både din kropp och dina sinnen på den bästa näring. Ta för dig av en läcker frukostbuffé varje morgon och njut av kvällens meny med smaker från Bjäre.
På Bjärehalvön finns en lång tradition av goda smakupplevelser. I restaurangen är det alltid smakerna som styr vad som finner sin plats på matsedeln. Oavsett säsong ligger menyn alltid rätt i tiden – miljövänligt, äkta och närodlat – är självklarheter hos oss.

Upptäck en fantastisk miljö och unika omgivningar. Bjärehalvön är även en självklar destination för många golfare. Det milda klimatet gör att säsongen är lång. Sommargreenerna öppnar ofta mycket tidigt på våren – om de ens varit stängda. Här är banorna av absolut toppklass.

Varmt välkommen!

SvanenSvenska SpahotellVisita

Dela:

SCR
Gilla landet
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Kustvägen
SJ
MTR Express

© Trido AB 1997-2019
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!