Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 075 st

Hotell Klövsjöfjäll

I den idylliska miljön i Klövsjö hittar du Hotell Klövsjöfjäll, ett perfekt ställe för dig som vill uppleva vacker natur och passar oavsett om du söker avkoppling eller äventyr. Välkommen till nya Klövsjöfjäll! I direkt anslutning till nya Hotell Klövsjöfjäll finns 8 ställplatser för husbil, som är tillgängliga under barmarkssäsong. I priset för ställplats ingår tillgång till dusch, toaletter, ström, möjlighet till färskvattenpåfyllning samt latrin-och gråvattentömning. Utöver det finns det även bekväma hotellrum och lägenheter.
Inne på hotellet hittar du restaurangen som serverar lunch, fika och á la carte. Det finns också barer och en härlig spaavdelning.

Upptäck Klövsjö

Nära anläggningen ligger vattenfallet Fettjeåfallet, som du hittar väster om Klövsjö i Fettjeån, Jämtland. Fallhöjden är omkring 60 meter. Vandringsleden startar ca 5 km från hotellet.
På hembygdsgården Tomtan i Klövsjö hittar man sommartid ett café, en turistinformation, byggnader med en historia bak till 1600-talet, ett mysigt barnland med flera små stugor som barnen älskar. I den idylliska miljön i Klövsjö hittar du Hotell Klövsjöfjäll, ett perfekt ställe för dig som vill uppleva vacker natur och passar oavsett om du söker avkoppling eller äventyr.

Hotell Klövsjöfjäll har 12 stugor och 39 rum.

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!