Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 641 st

Persåsen Hantverkshotellet

I Jämtland på Storsjöns västra sida ligger Persåsen, naturskönt beläget i skogslandet mellan sjö och fjäll. Hotellet är familjeägt och erbjuder professionell och personlig service.

Hotellrummen i Persåsen är designade och inredda i klassiska svenska trädslag. Du bor naturskönt mitt i Storsjöbygden. Frukostbuffé, lunchbuffé och à la carte serveras i restaurangen som har fullständiga rättigheter

I anslutning till hotellet ligger Wikner Konsthantverk. Här finns presentbutik, möbelgalleria, konstgalleri och utställningar. Du kan ägna flera timmar till att strosa och titta på utställningarna.

I Persåsen finns alla förutsättningar för en lyckad konferens! Inspirerande inre miljö, vackra omgivningar och många olika konferensaktiviteter. I en naturlig miljö blir mötet naturligt. Skogens, Storsjöbygdens och Jämtlands kultur i mat, hotellrum, aktiviteter samt miljöer skapar en stimulerande atmosfär. Effektiva och trivsamma dagar som inspirerar hela gruppen. Varva gärna med något ur vårt breda aktivitetsprogram.

Dela:

SCR
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
First Camp

© Trido AB 1997-2022
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!