Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 110 st

Gamla Gästgivaregården i Södvik

Pris per rum från 990:-

Vid bokning av minst två nätter eller fler 990,-/natt.

Södviks Gästgivaregård på norra Öland är ett pensionat med gamla anor. I nästan 300 hundra år har på platsen erbjudits boende och mat för resenärer i det unika öländska landskapet. Vi har en stor gammaldags trädgård med vackra stenhus. Trevlig och personlig atmosfär.

Våra trivsamma rum med dusch/WC och TV finns en trappa upp i huvudbyggnaden. Trädgårdsutsikt. Gratis wifi i de flesta rum och allmänna utrymmen,

Antikvariat - trädgårdslitteratur
På gästverandan finns en bokhylla fylld av trädgårdslitteratur och öländsk litteratur, som våra gäster kan låna och läsa under sin vistelse hos oss. Böckerna finns även till försäljning.

Trädgård
Trädgården står till våra gästers förfogande. Det finns flera sittplatser med möjlighet till både mat, vila och rekreation. I slutet av juli är det sommarteater och vid flera tillfällen presenterar vi Musik i trädgården med trädgårdsservering. Vi erbjuder cyklar att hyra för utflykter i det omgivande landskapet.

Bar och Matsal
Du kan beställa lunchpaket till utflykten eller middag mellan kl 18-20 i matsalen. I restaurangen arrangerar vi högtider eller kurs & konferens. Möjlighet till halv- eller helpension.

Galleri i Brygghuset
Specialutställningar under sommaren och Skördefesten.

Vägbeskrivning
Ca 25 km norr om Borgholm intill den gamla landsvägen. Följ skylt "Gamla Gästgivaregården".

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!