Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 454 st

Pensionat Solhöjden

Mysigt Pensionat, beläget i centrala Mariannelund, nära Vimmerby och Astrid Lindgrens Värld, Eksjö och Hultsfred. Välkommen att semestra i en lugn och rofylld miljö. Pensionat Solhöjden ligger i idylliska Mariannelund, beläget mitt i Astrid lindgrens småländska hemtrakter, med vacker natur och många sevärdigheter inpå knuten. Hos oss är omtanken stor och vårt mantra är att du ska känna dig som hemma, oavsett om du här på semester med familjen, konfererar, reser i jobbet eller kommer hit för att äta god och vällagad mat.

Pensionatets tio rum är alla nyrenoverade och unikt inredda med en personlig mix av fräscht modernt och gammaldags charm. Helhetsupplevelsen blir en varm känsla av omtanke. Samtliga rum ligger på markplan, med närhet till vår stora och lummiga trädgård.

huvudbyggnaden från 1900-talets början njuter Ni av frukostbuffén under kristallkronorna men den som vill kan förstås njuta av morgonkaffet på den stensatta uteplatsen. Vi har öppet året runt med erbjudande för varje årstid.

Dela:

SCR
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!