Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 089 st

Fagerudd Konferens

På Fagerudd finns alla tänkbara möjligheter att utforska. Rofylld strandbastu med relax och massage. Utanför finns 7 st varma spa-bad och dopp i isvak. Stor sporthall för tuffare spel. Äventyr i skog och mark. Eller kanske en tur på sjön. Tillsammans med våra noga utvalda samarbetspartners är det få aktiviteter och upplevelser som inte går att genomföra hos oss.

Sammanlagt förfogar vi över ett konferenshotell med 130 bäddar, fördelade i 10 fembäddsrum, 29 dubbelrum och 21 enkelrum. Under september i år byttes alla sängar ut. På rummen står nu sköna sängar ifrån Kungsängen med bredd på 105 cm, i Solvillan är sängarna 140 cm breda!

Förutom att i många fall erbjuda en förtrollande sjöutsikt är alla våra hotellrum utrustade med kaklade badrum, tv, hårtork, telefon och fritt trådlöst internet. Efter en god natts sömn avnjuter du sedan vår generösa frukostbuffé i restaurangen eller sommartid på terrassen.

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!