Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 075 st

Friiberghs Herrgård

Skicka e-post

Friiberghs Herrgård ***

0171-41 66 60

Kulla Fribergs Herrgård 1
749 62 Örsundsbro

Friiberghs Herrgård - ditt välbefinnande vår passion
På Friibergh blir tanken lika klar som den friska luften. Det här är ett ställe där du får mycket gjort – samtidigt som du laddar batterierna. Med distans till stadens hets och vardagens jäkt kan du fokusera på det du är här för. Men Friibergh är ingenting utan människorna, såväl ni som vi som jobbar här. Vi brinner för människors välbefinnande. Ditt välbefinnande – vår passion.

Ombonade möteslokaler och personlig omtanke, valmöjligheterna är många med allt från mindre rum till större konferenslokaler. Utanför konferenslokalerna finns alla möjligheter till att koppla av och ladda batterierna. Vi vill gärna slå ett slag för golfen, alldeles i närheten av Friibergh finns några av de allra bästa golfbanorna i Sverige.

Ni bor bekvämt i en rogivande tystnad. De flesta rummen har en vacker utsikt över Mälaren. Välj charmiga mindre rum eller större sviter. Gemensam nämnare, för alla rum oavsett storlek, är trivsamheten. Somna i lugn och ro nära naturen, vakna inspirerad och klar.

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!