Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 539 st

Sweden Hotels Hotell Stensson

Välkommen till Hotel Stensson Sweden Hotels, hotellet med det vackra läget vid Stora Torg!
Vi har nära till allt, affärer, restauranger och järnvägsstation. Hotel Stensson är privatägt, charmigt och personligt där du som gäst redan vid ankomsten känner dig välkommen.

Hotellet har 58 hotelrum fördelade på enkel-, dubbel-, familjerum och juniorsvit. Alla rum är trevligt inredda med bekväma sängar, toalett med dusch eller dusch/bad, kabel-TV och trådlös internetuppkoppling. Till familjerummen och sviterna har man även en balkong med bästa utsikten över Eslöv.

Frukost serveras i matsalen och ingår alltid i priset. Vi har något för alla, stora som små.
Vi bjuder våra hotellgäster på varmrätt med salladsbuffé i samband med att restaurangen håller öppet. Maten står framdukad måndag till torsdag från kl 18.00 och som längst till 21.00. Restaurangen håller stängt alla helgdagar och under sommaren.

Välkommen ner till receptionen- här hittar du även lobbybaren där du kan koppla av i våra olika soffgrupper. Hotellet har fullständiga rättigheter. Samtliga rum och allmänna utrymmen på hotellet är rökfria.
Vi har konferenslokaler i varierande storlekar, från 2- 150 deltagare. Läs gärna mer på vår hemsida.
Som vår gäst har du fri tillgång till vår relax med bastu och motionsrum. Vill du ha mer träning lånar du kostnadsfritt ett medlemskort till ett lokalt gym ett stenkast bort.
Kommer du med bil har vi en fri utomhusparkering samt även garage mot en extra kostnad.
Har du din lille fyrfotavän med dig bör du kontakta oss då vi endast har ett fåtal rum där djur trivs.
Varmt Välkomna till Hotel Stensson!

Dela:

SCR
Sommarbanner Snälltåget
Snälltåget
First Camp

© Trido AB 1997-2022
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!