Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 073 st

Falkenberg Strandbad

Med ett underbart läge mitt på Skrea strand, ligger Falkenberg Strandbad, hotell med spa och konferens utsett till Sveriges bästa hotellspa två år i rad. Falkenberg Strandbad är ett av de finaste spahotellen på västkusten och har en underbar strand som sträcker sig längs med kusten. Inte konstigt att spabesökare, konferensgäster och allmänna livsnjutare åker från Göteborg, Skåne, Bohuslän eller praktiskt taget hela Sverige och även utomlands för att besöka oss.
För oss är en hotellnatt mer än bara övernattning. När det kommer till upplevelsen och känslan du som gäst ska få under din vistelse, har vi inte sparat på någonting utan satsat mycket på att skapa en härlig och inbjudande atmosfär. Mycket av det ligger i vår inredning. Allt på hotellet är handplockat och noga utvalt just för den sakens skull.
Vi må ha blivit utsedda till Sveriges bästa hotellspa två år i rad, men vi vill fortsätta utvecklas och hela tiden överträffa besökarnas förväntningar. Boka en upplevelse hos oss - så ska vi göra allt vi kan för att överträffa dina också.

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!