Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 141 st

Dömle Herrgård Spa & Resort

Pris per person från 1395:-

Del i dubbelrum i Sjögården

Tänk dig en plats där verkligheten läggs åt sidan. Det enda du gör är att bli bortskämd, avkopplad och fylld med nya intryck och minnen. Minnen som får dig att drömma dig tillbaka till oss.
Välkommen till Dömle Herrgård Spa & Resort – Mellan dröm och verklighet.

Med anor från 1446 är vi idag en vacker blandning av klassisk herrgård och har toppmodernt koncept för konferens, kickoff och viktiga möten. Vi är även perfekta för drömbröllop och livets stora fester, och vi har alla möjligheter för både stora och små sällskap. Kanske en romantisk spaweekend på tu man hand? Eller en avkopplande stund för dig själv? Eller varför inte planera den där efterlängtade träffen med dina vänner och bekanta?

Vår fina spaanläggning erbjuder avkoppling och njutning med flera spabad ute och inne, exklusiv bastu, lounge och stor altan med härliga sittytor med oslagbar utsikt över Smårissjön. Det finns även andra aktiviteter och möjligheter såsom gym både inne och ute, motionsslingor, cykelleder, utomhusjacuzzis samt hälsa- och träningsweekend. Vid vår egna strand finns egen brygga, båt och kanoter att låna och fiskemöjligheterna i närheten är många. Golfbanan ligger ett stenkast bort och kultur från hela landet finns att uppleva på konsthallen och kulturarenan Gamla Kraftstationen i Deje.
Dessutom erbjuder vi ett helt fantastiskt kök med närproducerade råvaror som kombineras med exklusiva viner från vår unika vinkällare.

Vår vision är att du alltid vill komma tillbaka, och ännu bättre att du aldrig vill lämna oss. Välkommen med din bokning!

Visita

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!