Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 099 st

BEST WESTERN PLUS Hotel Mektagonen

Med stora rum och full hotellservice är BEST WESTERN PLUS Hotel Mektagonen det perfekta valet för dig som reser i arbetet och alla andra som tröttnat på trånga hotellrum.

Vi har 149 fantastiskt rymliga rum där våra minsta är 32 kvm och alla erbjuder hög hotellstandard.

Samtliga är utrustade med eget pentry. De större rummen har t.o.m. egen bastu och takterrasser med härlig utsikt mot Göteborgs attraktioner som t.ex. Svenska Mässan, Liseberg, Scandinavium och Ullevi.

I huset finns även konferenslokaler, relaxavdelning med bastu, tvättstugor, frukost-lunch & kvälls restaurangen Mektagonen och stort gym (Nordic Wellness). Vår hotellreceptionen är bemannad dygnet runt och hjälper dig gärna med taxi, hyrbil eller varför inte använda någon av våra lånecyklar!

Med spårvagnen runt knuten tar man sig enkelt till Göteborgs citykärna. Till Liseberg är det bara 1300 meters promenad eller ett par minuter bort med spårvagn. Perfekt läge för dig som kommer med bil från Landvetter, Stockholm eller åker på väg E6.

Svanen

Dela:

SCR
Snälltåget
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!