Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 075 st

Clarion Collection Hotel Odin

Clarion Collection Hotel Odin i Göteborg är ett stilfullt och modernt hotell som ligger i ett sjuvåningshus strax intill centralstationen. Rummen är arkitektdesignade med designermöbler och modern utrustning. Du känner dig som hemma bland kuddarna, mattorna och sängarna av högsta klass.

Clarion Collection Hotel Odin har i stort sett all tänkbar bekvämlighet dagens resenärer önskar, oavsett om du reser som familj, par eller ensam. De 180 arkitektdesignade rummen och sviterna är av hög klass och erbjuder ett boende för alla sinnen. Fri tillgång till trådlöst Internet på hela hotellet.

I hotellets magnifika ljusgård serveras frukosten och här bjuder även hotellet varje dag på hembakat eftermiddagsfika och en uppskattad kvällsbuffé. Generösa utrymmen och smakfull möblering i kombination med rymlighet och hög standard bildar ett stiligt och tilltalande koncept.

I samma byggnad som hotellet finns ett fitness center, bowlinghall med restaurang, parkeringsgarage samt en livsmedelsaffär.

Hotellet är centralt beläget vid Odinsgatan 6, endast 150m från centralstationen i Göteborg. Det är endast 5-7 minuters promenad till Nordstans affärscentrum och shoppinggatorna. Till avenyn tar det ca 10 minuter och till Liseberg ca 25 minuter (ca 2km).

Spårvagnarna går tätt från Drottningtorget/Centralstationen, som också är en knutpunkt för flygbussar, tåg och det är lätt att ansluta till alla stora huvudleder med bil. Det tar ungefär 25 minuter att köra till Landvetter som ligger 25 kilometer från hotellet och till Göteborg City Airport är det ca 20 kilometer.

Choice HotelsVisita

Dela:

SCR
Snälltåget
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!