Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 058 st

Gothia Towers

Pris per person från 990:-

Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Här finns ett brett utbud av faciliteter för konferens, kongress, fest, evenemang och show. Vi erbjuder 1200 hotellrum och sviter, från prisvärd komfort till högsta internationella lyxklass på Upper House, vårt 5-stjärniga "hotell i hotellet" med 53 rum och sviter med egen reception, gourmet restaurang med Michelin stjärna och tre våningar spa. Våra 5 populära restauranger och barer har något för alla smaker och tillfällen.

Gothia Towers ligger i centrala Göteborg, mitt i händelsernas centrum vid Korsvägen, bara ett par kvarter från paradgatan Avenyns restauranger och nattklubbar. Vi ligger nära city med utmärkta kommunikationer, granne med Skandinaviens största nöjespark Liseberg, Scandinavium och evenemangsstråkets alla andra scener och arenor.

Gothia Towers är är ett helägt dotterbolag till Svenska Mässans Stiftelse och medlem i Worldhotels som består av över 500 hotell på över 250 destinationer runt om i världen.

Safe hotelsVisita

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!