Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 077 st

Hotel Lorensberg

Per rum från 870:-

Lorensberg är ett gästvänligt och familjeägt frukosthotell, som är 3-stjärnigt enligt Visitas klassificering. Hotellet är centralt beläget mitt i Göteborgs kultur- och evenemangsområde, med gångavstånd till bl.a. shopping, restauranger, teatrar, Liseberg, Universeum, Svenska Mässan, Scandinavium, Ullevi och Avenyn.

Här möts du av vänlig personal och välstädade rum, som alla har kvalitetssängar med två sköna kuddar i varje säng. En väl tilltagen frukostbuffé samt WiFi ingår alltid i rumskostnaden.

I de allmänna utrymmena finns unika väggmålningar av konstnären Lars Gillis. Han har målat över 100 olika motiv från växt- och djurlivet, som alla bidrar till hotellets hemtrevliga och personliga atmosfär.

Konferensmöjligheter för mindre grupper finns, då hotellet har två mindre mötesrum samt ett arbetsrum.

Från hotellet är det nära till hållplats för flygbuss samt övriga kommunala bussar och spårvagnar. Ett fåtal parkeringsplatser finns vid hotellet som kan bokas mot en avgift.

Håll gärna utkik på hotellets hemsida för att se vilka specialerbjudande samt weekendpaket som erbjuds just nu. Varmt välkomna!

Visita

Dela:

MTRX 20
SCR
Snälltåget
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård
First Camp

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!