Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 090 st

Hotel Örgryte

Hotel Örgryte är ett familjeägt hotell som har skötts av familjen Hansson i tre generationer. Hotellet är beläget strax öster om Göteborgs centrum i lugn och trivsam miljö, med endast 20 minuters promenad till nöjesparken Liseberg, Universeum, Svenska Mässan, Kongresshallen, Scandinavium, Ullevi och Valhalla sim- och sporthall.

Hotellet har 69 rum i varierande storlek och utformning allt ifrån traditionella enkelrum och dubbelrum till familjerum med 4-5 bäddar, idealiskt för både affärsresenärer som fritidsresande. Alla rum är rökfria och utrustade med trådlöst Internet, kabel-TV, telefon och hårtork, några rum har även kylskåp. Det finns tre konferenslokaler för mindre grupper mellan 2-30 personer. Frukostbuffé ingår för hotellets gäster och det finns gratis utomhusparkering eller ett låst garage som kostar 125:-/natt. Det finns även en relaxavdelning med bastu, ångbad och solarium.

Visita

Dela:

SCR
Snälltåget
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!