Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 070 st

Hotel Riverton

Hotel Riverton är ett fyrstjärnigt hotell beläget vid vattnet i centrala Göteborg. Bara några minuters promenad från hotellet hittar du den historiska stadsdelen Haga, populära shoppinggatan Kungsgatan och den gamla fästningen Skansen Kronan, vilket gör vårt läge till den perfekta basen för att utforska Göteborg!
Våra 180 rum är omsorgsfullt inredda med en modern, elegant design och är utrustade för att göra din vistelse hos oss så bekväm som möjlig.
På 12:e våningen med fönster från golv till tak hittar du View Skybar & Restaurant. Njut av en prisbelönt drink i baren eller upplev vår á la carte meny till en spektakulär utsikt över Göteborgs hamninlopp. Närheten till havet gör sig även påmind i vår meny där utvalda råvaror från västkusten står i fokus.
Vi inkluderar alltid gratis WiFi, tillgång till vår relaxavdelning, gym och vår fantastiska frukostbuffé med ett brett utbud av allt du behöver för en bra start på dagen!

Visita

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!