Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 055 st

Hotel Waterfront

Sjövägen har alltid varit det självklara sättet att anlända till Göteborg, från Ostindiefararnas 1700-tal till dagens moderna färjor och kryssningsfartyg. Vi ligger precis där staden öppnar sig mot havet. Till det yttre är byggnaden praktfull och imponerande, till det inre är den varm och välkomnande. Det är lätt att ta sig hit, oavsett om du kommer med flyg, tåg eller bil. Eller båt, för den delen.

Vi har gott om utrymme.
Här finns 151 stora och bekväma hotellrum. Dessutom har vi en rymlig parkeringsplats och en rymlig restaurang med underbar utsikt mot Göteborgs hamninlopp och havet.

En oas vid havet
En god natts sömn är en bra början, men ibland behövs det lite mer för att du ska känna dig riktigt utvilad. Som att vistas i en miljö som stimulerar dina sinnen utan att överbelasta dem. Hos oss kan du koppla av i vår sauna, motionera i vårt fitness center eller slappna av i baren med utsikt över älvens båttrafik. Varför inte prova en Carnegie Porter, det mörka ölet som en gång bryggdes i just dessa lokaler. Hotel Waterfront ligger i Klippans Kulturreservat och det finns därför nästintill oändligt med spännande historia bara runt husknuten.

Där lokala restauranggäster och internationella hotellgäster möts
Vår hotellrestaurang, Carnegie Kaj, har öppet alla dagar fram till midnatt. Köket är internationellt med rötterna i svensk mattradition och tillfredsställer de flesta smakriktningar. Restaurangens veranda erbjuder en fantastisk utsikt över älven och hamninloppet. På Carnegie Kaj möts internationella gäster och göteborgare för att äta en enkel måltid, representera eller för att bjuda till storslagna fester.

Visita

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!