Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 648 st

Onyxen Hotell

Bo i centrala Göteborg!
Hotell Onyxen är ett prisvärt alternativ beläget i Göteborgs centrum, som boende på Onyxen har ni gångavstånd till Göteborgs evenemangsstråk med Svenska Mässan, Göteborgs Convention Center och Scandinavium tvärs över gatan, med en kort promenad på 5 minuter når man Liseberg och Universeum och Ullevi, eller nöjeslivet på paradgatan Avenyn.

Hotellet passar såväl affärsresenären som fritidsresenären. Alla rum är fräscht inredda. De finns 34 rum allt från enkelrum till våra stora familjerum med 4-5 bäddar. Vår reception är öppen dygnet runt och vi har såklart gratis Wifi.

Måndag – torsdag 18.00-21.00 under vinterhalvåret bjuder vi alla gäster på något äta t.ex. paj med sallad, pastasallad eller våra goda hemlagade soppor med tillbehör. Kaffe, te och kaka och frukt bjuder vi alltid på.

På vår frukostbuffé hittar ni olika sorters bröd, juicer, frukostflingor och kallskuret och småvarmt, vi är extra stolta över är vårt rika utbud på frukt och grönt. I frukostmatsalen så hittar ni även de svenska morgontidningarna.

På vår mysiga glasveranda kan ni njuta av en god öl eller ett glas vin. Baren är öppen mellan 12.00– 01.00.

Hotellet har en familjär och vänlig atmosfär, där du som gäst känner dig som hemma!

Fakta
Begränsat antal parkeringsplatser finns mot avgift. 34 gästrum på 5 våningar, 8 enkelrum, 19 dubbelrum, 7 superiorrum. Centralt beläget i Göteborgs centrum, mittemot hockeyarenan Scandinavium och Svenska Mässan. Gångavstånd till Korsvägen som är en av knutpunkterna för lokaltrafiken och flygbussarna till Landvetter.

Vägbeskrivning
Centrala Göteborg intill Svenska mässan, Scandinavium och Liseberg.

VisitaYour Hotel

Dela:

SCR
Snälltåget
First Camp

© Trido AB 1997-2022
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!