Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 077 st

Pensionat Styrsö Skäret

Pris per person från 1395:-

Pensionat Styrsö Skäret är en plats för njutning. Här är en meny med dagsfärsk fångst lika självklar som ett bord med havsutsikt. Våra rum är varsamt inredda i gammaldags stil och hela huset andas skärgårdshistoria. På Pensionatet är det lätt att känna sig som hemma och vi har alltid tid för dig!

Pensionat Styrsö Skäret ägs och drivs av makarna Ylva Sjöberg & Ola Tulldahl och är ett fyrstjärnigt hotell med restaurang.

Att driva Pensionat på en bilfri ö är att ta hänsyn till naturens och småsamhällets förutsättningar. Kvalitet och långsiktighet är därför naturliga ledord för vår verksamhet. Egenodlade örter från trädgårdslandet är en självklarhet likväl som att kräftorna fiskas i eget vatten.

Vi lägger stor vikt vid att att hitta leverantörer som arbetar ekologiskt, både när det gäller viner och råvoror. Det vi köper från fastlandet transporteras med båt till bryggan och vi hämtar våra varor med miljövänliga fordon, en självklarhet för oss som bedriver näring i skärgården

Visita

Dela:

MTRX 20
SCR
Snälltåget
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård
First Camp

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!