Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 457 st

Lundsbrunns Kurort

Positiva möten, god mat, sköna spa-behandlingar och en utmanande golfbana, allt detta inbäddat i en avkopplande och naturnära kurortsmiljö med vackra historiska byggnader.

Lundsbrunns Kurort sägs vara platsen där kroppen får möta själen i harmoni och njutning, i hjärtat av Västergötland. För oss är spa ingen nymodig trend utan ett viktigt kulturarv som vi vårdar ömt.

I en sagolikt vacker natur där kurorten är inbäddad i en lummig bokskogspark upplever du ett svindlande skådespel präglat av skönhet och regisserat av naturen själv. Ända sedan 1724 har människor rest hit för att dricka av brunnens hälsobringande vatten och för att koppla av på en klassisk Kurort.

Ett stort och härligt spa och Brunnsbad som tillsammans med ett omfattande program av såväl klassiska kurer som tidsenliga och moderna behandlingar, välkomnar kropp och själ till ro och njutning. En omtänksam och välutbildad personal tar hand om er, såväl enskilda såsom större grupper på ett generöst och värmande sätt, vida känt som den familjära Lundsbrunnsandan.

Vägbeskrivning
10 km N om Skara, Västergötland. 3 avfarter från E20.

SvanenSvenska SpahotellVisita

Dela:

SCR
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård
Snälltåget

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!