Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 110 st

Novi Resort

Skicka e-post

Novi Resort

S:t Göransgatan 31
621 55 Visby

Strax norr om Visbys ringmur ligger NOVI Resort. En resort & hotellupplevelse för dig som vill uppleva känslan av att vara utomlands – fast i Sverige! Hotellet ligger perfekt beläget vid havet med närhet till såväl stadslivet i Visby som till Gotlands natur.

Bungalows

Våra 71 bungalows finns i tre olika kategorier; Bungalow, Bungalow Studio och Bungalow Oceanfront. Vilken du än väljer så får du en härlig utsikt och närhet till havet, poolen och alla våra andra bekvämligheter.

Rum & sviter

Du kan välja på 54 rum/lägenheter/sviter i olika storlekar, allt ifrån 18 kvm till 147! Alla har minst en altan med utemöbler så att ni kan njuta av solen och den Gotländska havsluften. Rådgör gärna med vår bokningsavdelning om du är osäker på vilken enhet som passar er bäst.

A NOVI & NOVI Beach Club

Vi har två restauranger på området: A NOVI & NOVI Beach Club. Båda fungerar som mötesplatser för hotellgäster och besökare. Här serveras genuin mat med lokala och ekologiska råvaror med höga ambitioner gällande kvalitet på mat, dryck och service. Menyerna är utformade av vår köksmästare, Pär Wikström i samarbete med sous chef Andreas Elofsson.

På A NOVI möter medelhavet Gotland och här serveras italienska, franska och spanska rätter med lokala råvaror.

På NOVI Beach Club kan du njuta av sushi, skaldjur och en härlig grillmeny från utegrillen. Här hittar du även fantastiska desserter.

Varmt Välkomna !

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!