Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 089 st

Åsby Hotell & Konferens

I hjärtat av Västmanland hittar du Hallstahammar, ett samhälle med lång historia som bruksort och omnämns ibland som Mälardalens enda Bergslagskommun. I den vackra miljön vid Strömsholms Kanal och Skantzsjön finns det anrika hotellet som öppnades den 1 mars 1946 och genomgick en totalrenovering 2020.

Här kan du koppla av och njuta av atmosfären, upptäcka närmiljön eller besöka intressanta sevärdheter. Med ett centralt läge i Mellansverige når du oss enkelt och smidigt med bil från Stockholm på cirka 90 minuter, Örebro cirka 50 minuter och Eskilstuna på cirka 35 minuter.


Som en del i din vistelse hos oss erbjuder vi även ett stort utbud olika paket och upplevelser för alla intressen. Testa vårt populära Kanot-paket med en spännande kanottur genom kanalens fantastiska miljö eller vårt Åsby-paket som innehåller en avslappnad vistelse med sovmorgon och iskall dryck i kvällssolen. Känner du för något mer fartfyllt har vi ett pulshöjande Cykel-paket som avslutas med ett snabbdopp i sjön.

Varmt välkommen till Åsby Hotell!

Visita

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!