Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 457 st

Kolbäcks Gästgivaregård

Pris per person från 500:-

500 kr/enkelrum i flygelbyggnaderna med delad WC/dusch. 750 kr enkelrum i huvudbyggnaden med WC/dusch på rummet. Dubbelrum med WC/dusch 1100 kr/natt. Dubbelrum med delad WC/dusch 800 kr/natt. Sviten 1950 kr/natt.

Med endast 20 minuters resväg från Västerås och 5 minuter från Strömsholm, kan du fira din högtidsdag, äta god mat, övernatta i våra fina hotellrum eller konferera med ditt företag i en klassisk miljö.

Kolbäcks Gästgivaregård erbjuder Er hotellrum i en gästgivaregård med tradition från 1670-talet till våra dagar. Vi är belägna vid Kolbäcksån och Kolbäcks C, 500 m från järnvägsstation och med närhet till större genomfartsvägar och natursköna Strömsholm.

Våra hotellrum, som är 17 till antalet, är inhysta i huvudbyggnaden och båda flygelbyggnaderna. Hotellet är alltid öppet. Vi har 32 bäddar och dessa är företrädesvis i dubbelrum, även enkelrum och familjerum finns. Vi har även en bröllopssvit till Ert förfogande. Inget rum är det andra likt, och är personligt inredda med charm som inte finns i vanliga hotell. Alla rum är fräscha och välstädade och 7 av rummen har fina kaklade badrum och har 3-stjärnig hotellstandard

Vi har ett förstklassigt kök som kan erbjuda Er en utsökt lunchbuffé vardagar eller middag, helger och kvällar i en fantastisk miljö. Har Ni några speciella önskemål om t.ex. middag, försöker vi tillgodose Er.

Visita

Dela:

SCR
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!