Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 906 st

First Hotel Mårtenson

Som hemma fast bättre! Storgatan med sin shopping och sitt nöjesliv sträcker sig rakt igenom Halmstad och här trängs butiker, restauranger och uteserveringar i den pittoreska miljön. I slutet av Storgatan, vid kanten av Norrekatts park och Nissans strand, ligger vårt anrika 150 år gamla hotell. Ett hotell där ni känner värme och glädje. Här finns många minnen och en rolig historia men också en modern framtoning med stora framtidsplaner!

Njut av den sköna komforten på hotellet med allt inom bekvämt räckhåll. Vi har en unik vinterträdgård där frukosten serveras med där det även finns möjligheter till olika frukostmöten, kvällsevenemang och fester. Stadens mysigaste pub är beläget i vår byggnad med mer än 100 whiskysorter och 200 ölsorter samt stadens genom tiderna mest populära nattklubb. Tylösand, den mest kända badstranden ligger 8 km väster om staden och det finns många fina pärlor längs kusten. Halmstad är också golfhuvudstaden med flera fina banor inom 1 mils omkrets.

Vi har gratis trådlöst Internet i husets allmänna utrymmen och samtliga hotellrum. Vissa rum har balkong mot ån Nissan eller Norrekatts Park, andra har soffgrupp med plats för lilla affärsmötet eller förfesten.

Vi har även First Lady rum speciellt för kvinnor med bland annat badrock, skönhetskit från Clarins, månadsmagasin samt tekokare. Nämn gärna vid bokningstillfället om du önskar något extra så berättar vi mer!

First HotelsVisita

Dela:

SCR
Trillevallens Högfjällshotell
MTRX 20
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård
First Camp

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!