Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 460 st

Häringe Slott

Häringe Slott

Bara 30 minuter från Stockholm, vackert och idylliskt beläget, ligger Häringe Slott. Att komma hit är som att stiga in i en svunnen tid av prakt och överdåd. Alla deluxerummen och sviterna är personligt inredda efter slottets legendariska gäster. Så när du vaknar upp i Greta Garbos säng, i Greta Garbos rum har du på riktigt tagit den gamla filmstjärnans plats!

Logi
Häringe Slott erbjuder en kunglig upplevelse strax utanför Stockholm. Här bor du mitt i den överdådiga, svenska historien och kan njuta av livet som det alltid borde vara. Vi har familjerum, romantiska rum, singelrum, babyrum, sviter och massor av rum för hundar.

Mat och dryck
Varje dag serverar vi frukost, lunch, middag och allt där emellan i slottets salar. Njut av rätter av alla slag, där franskinfluerade kombineras med inspiration av våra kreativa kockar och konditorer i slottsköket.

Specialiteter och aktiviteter
På ett slott har man aldrig tråkigt, speciellt inte hos oss på Häringe Slott. Du kan t.ex. morgonsimma i Sveriges första utomhuspool, eller dyka rakt ner i det kalla havet. Hitta ditt inre lugn med en stunds yoga ute i äppellunden eller spela tennis, boule eller ett parti krocket. Du kan också slå en strike på Sveriges första mekaniska bowlingbana, leta efter slottsspökena eller sippa på champagne på den soliga terrassen.

Hitta hit
Häringe Slott ligger i naturreservatet på Häringehalvön, strax söder om Stockholm. Snabbaste vägen hit är med helikopter - en tur på 12 minuter inne ifrån city. Om du hellre kör tar det cirka en halvtimme. Vackrast, men långsammast, är att komma sjövägen genom skärgården. Då tar det timmar eller dagar, helt beroende på vilken båt du färdas i. Pendeln till Västerhaninge och byta till buss 847 är ett annat alternativ.

Countryside HotelsSvanenVisita

Dela:

Körunda Golf & Konferenshotell
SCR
Vidbynäs Gård
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
Vikingaliv
Äventyrsbanan Stockholm

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!