Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 456 st

Smådalarö Gård

Den vackra herrgården på Smådalarö uppfördes 1810 och är idag renoverad och tillbyggd till en högklassig hotell- och konferensanläggning. Som en oas ligger den i den idylliska skärgården, med endast 45 minuters bilfärd till Stockholm.

Dalarö har i urminnes tider varit en mötesplats för sjöfolk och handelsmän. Vi på Smådalarö Gård ser till att denna "tradition" hålls vid liv. Hos oss kan du göra så mycket mer än att hålla dina möten och konferenser. Hela den härliga skärgårdsmiljön är en njutning i sig, oavsett årstid. Det finns också en uppsjö av olika aktiviteter att prova på då du kommer till Smådalarö Gård.

Oavsett om du kommer till oss för en romantisk helg för två, en stunds avkoppling eller för en konferens, bor du bekvämt i vår moderna hotellflygel eller i Gits Hus. Som ackompanjemang till en smakfull måltid erbjuds en underbar utsikt över Hemvikens vatten.

När du är här får du inte missa att prova vår genuina vedeldade bastu eller det vedeldade träbadkaret. Vid vattnet hittar du även vår egen gästhamn och ett stenkast från herrgården ligger golfbanan. Den vackra, 9-hålsbanan har bäddats in i den bedårande vackra skärgårdsnaturen. Ängarna, som sedan århundraden varit odlade, hålls på detta sätt öppna för framtiden.

Smådalarö Gård är också ett smultronställe för bröllop, kalas eller fest. Våra matsalar, salonger och terrasser rymmer både dig, dina vänner och bekanta. Allt mellan 2 och 100 personer inomhus och upp till 250 personer då de vackra terrasserna används.

Visita

Dela:

Körunda Golf & Konferenshotell
SCR
Vidbynäs Gård
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
Vikingaliv
Äventyrsbanan Stockholm

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!