Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 058 st

Fjällnäs

Bara några timmar efter att du befunnit dig i det intensiva stadsbruset, blickar du ut över helt orörd vildmark. Fjällnäs ligger på 820 m.ö.h mitt i den skandinaviska fjällvärlden, i Funäsfjällen.

Fjällnäs, Sveriges äldsta fjällhotell, är en exklusiv fristad där internationella celebriteter och svenska kungligheter möttes medan det förra århundradet fortfarande var ungt. En fristad för att så ofiltrerat som möjligt uppleva fjällvärldens storslagna skönhet. Det är ett land som knappt existerar mer, en lämning från förr. Så som det en gång var.

Fjällnäs erbjuder totalt 41 rum och 97 bäddar fördelade på 6 byggnader, alla i anslutning till Fjällnäs huvudbyggnad Näset. Hos oss har varje byggnad en egen berättelse, ett eget liv. Den gedigna hantverksskickligheten, en omtänksam arkitektur och naturens närvaro kännetecknar alla våra rum.

I vår restaurang serveras lokala delikatesser där de klara smakerna av varsamt hanterade råvaror står i centrum. All vår mat tillagas från grunden. Frukost, lunch och middag serveras i huvudhuset Näset och i rumspriset ingår entré till Mii Gullo Spa.

Vårt Mii Gullo Spa hämtar inspiration till välgörande och helande behandlingar från traktens rika kultur och historia. Här finns möjlighet till avslappning efter en dag på fjället med bastu, relax, varmkarsbad och spabehandlingar.

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!