Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 530 st

Storhogna Högfjällshotell & Spa

Storhogna Högfjällshotell & Spa är det vita paradiset för skidåkning i alla dess former. Alpint i pist eller off. Turåkning i egna spår i en egen värld.

Första liften väntar på andra sidan gårdsplanen. Den tar er till ett av fjällens roligaste alpina skid-system: hopkopplade Storhogna/Klövsjö med 23 nedfarter, 12 liftar och fallhöjder upp till 415 meter. Med en bukett pister i alla kulörer från barnens gröna salsgolv till de kolsvarta och utmanande branterna. Det är skidåkning för alla, skidåkning som får oss att minnas varför vi en gång blev hopplöst förälskade i det här livet.

Ännu fler alpina upplevelser väntar på Vemdalsskalet och i Björnrike med 34 nedfarter och mycket respektabla fallhöjder. Vårt liftkort gäller även där.

Lika stora och lockande är möjligheterna till längd- och turåkning. Packa ryggsäcken med något gott, följ de rösade lederna eller gör era egna spår i er egen vita värld. Mer offpist än där blir det aldrig.

Och sedan, när ni återvänder till hotellet, den perfekta avslutningen på en lika perfekt dag: några välgörande timmar i fjällvärldens första spa.

Vita fakta Storhogna/Klövsjö
Skidsäsong: nov-valborg.
Max fallhöjd: 415 m.
Antal pister: 19.
Total pistlängd: 20 km.
Längsta pist: 2,5 km.
Antal liftar: 12.
Skiduthyrning: ja.
Skidskola: ja.
Restauranger i backen: ja.
After ski: jomenvisst.
Rösade leder: 180 km.
Preparerade längdspår: 50 km.

Dela:

Trillevallens Högfjällshotell
SCR
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!