Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 571 st

Tänndalen Fjällhotell

Pris per person i dubbelrum från 655:-

Fjällgården” har sedan början av 1900-talet varit ett populärt och omtyckt resmål, såväl vinter som sommar. Från privat jaktvilla till ett mysigt familjehotell.

Med skidspåren och vandringsleder strax utanför dörren och endast några minuters bilfärd till Tänndalens alpina skidområde är hotellet en perfekt utgångspunkt för både längdåkare, fjällvandrare och alpina entusiaster.

Under i stort sett alla dagar på året finns det något i fjällvärlden som vi på Tänndalen Fjällhotell kan erbjuda.

I hotellets huvudbyggnad finns restaurang med erkänt kök och trevlig vinlista. Bar, sällskapsrum och barnrum för de minsta. Här finner ni också poolavdelning med bastu och gym.

Totalt har vi 65 rum, lägenheter och stugor, vissa med öppen spis & bastu, som alla ligger på gångavstånd från hotellets reception. Halvpension, logi och frukost eller varför inte sportpaket under någon av våra träningsveckor.

Med ”brinnande” fjäll i september, gnistrande kalla decemberdagar, skrattande barn i sportlovsbacken, värmande påsksol och en och annan snöstorm vill vi önska er välkomna till Tänndalen Fjällhotell.

Countryside Hotels

Dela:

Trillevallens Högfjällshotell
SCR
Gilla landet
Körunda Golf & Konferenshotell
Kustvägen
SJ
MTR Express

© Trido AB 1997-2019
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!