Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 106 st

Långhyttans Brukshotell

Pris per person från 1045:-

För enkelrum är priset 1045:- och för dubbelrum från 1295:-

Om du vill njuta av god mat och skönt boende i en lugn och avstressande familjär miljö, är det här platsen för dig. Oavsett om du kommer som privatperson eller konferensgäst lovas du en upplevelse utöver det vanliga. Hotellet får mycket uppskattning för dess goda och vällagade mat. Här anrättas måltiden efter säsong och tillgången till lokala råvaror. Allt lagas med kärlek från grunden och köket tar inga genvägar.

Herrgården byggdes 1856 som bostad till dåvarande bruksförvaltaren på Långshytte Bruk. I början av 1900 talet blev det bruksboende och sedermera hotell. Här upplevs svunna tider i en modern tappning.

Rummen i herrgården är utrustade med dusch och toalett samt platt TV. I gårdshuset finns 3 studios med plats för 2-5 personer och är utrustade med pentryn och egna badrum samt 2 dubbelrum med delad dusch och toalett. Många har utsikt över den omkring liggande parken. Kostnadsfritt Wi-Fi finns tillgängligt i alla hus.

Hotellet är beläget i en vacker historisk omgivning mitt i kulturleden Husbyringen. Andra sevärdheter i närområdet är Polhems Stjärnsund, Carl Larssons Sundborn och Falu koppargruva. För de små rekommenderas ett besök i den närbelägna älgparken med sina åtta älgar.

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!