Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 539 st

Hotel Kärnan

Hotell Kärnan ligger mitt i Helsingborgs City. Rakt över gatan finns tåg-, buss-, färje- och flygförbindelser. Bo på det perfekta läget i hjärtat av Helsingborg.

Hotell Kärnan är ett personalägt, familjärt hotell som erbjuder ett gemytligt boende med hög service. Här finns det något för alla - njut av solen på vår innergård, ät eller drick något gott i vår biblioteksbar eller varför inte njuta av en stund i vår bastu.

Vi bjuder dig skön sömn i härliga sängar, vi har valt att göra varje rum personligt inredda. Vi erbjuder allt från mindre enkelrum till våra affärsrum och även suiter. I våra affärsrum erbjuds ni lite extra arbetsytor, teknisk utrustning och kontorsmaterial. platt-TV, DVD och i några rum även Playstation 2. Självklart har vi sköna sängar. Komfort för både kropp och själ!

I Biblioteksbaren kan ni koppla av i härlig atmosfär och blir serverad något lätt att äta och gott att dricka. Bastun ligger i anslutning.

Vi är kända för vår stora frukostbuffé med nyttiga godsaker för alla smakriktningar! Är det vackert väder får ni gärna sitta ute och njuta av frukosten på vår trevliga innergård.

Vägbeskrivning
Centrum, mitt emot Knutpunkten med tåg-buss-färjor.

Visita

Dela:

SCR
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
First Camp

© Trido AB 1997-2022
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!