Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 077 st

Brunnby Gård

Pris per person från 1045:-

Det är naturen, klipporna och den personliga atmosfären som gör Hotell Brunnby Gård så oemotståndligt. Vårt underbara hotell är inrett med rustik stil som överensstämmer med gårdens rika historia.

Hotell Brunnby Gård är beläget i vackra Kullaberg med naturen nära inpå. Vi erbjuder personlig service i en gemytlig och rustik atmosfär. Vårt underbara hotell har 46 mysiga rum uppdelade i enkelrum, dubbelrum och connectrum. För dig som vill ha extra komfort har vi även lägenheter i varierande storlek, som alla överensstämmer med gårdens rika historia.

Vi erbjuder många olika härliga weekendpaket, vi har något för alla smaker. Varför inte ta en romantisk weekend, lyxweekend, relaxweekend eller kanske en golfweekend? Vi hjälper dig att hitta det som passar just er smak. Vår restaurang erbjuder både à la carte samt kvällens erbjudande och efter en god nattsömn dukar vi upp frukostbuffé i vår trivsamma matsal.

Vår stolthet är Zam Zam Spa- & Hälsocenter. Här kan du slappna av och låta vattnet och värmen omsluta dig i njutning. Här finns torrbastu, ångbastu, pool, bubbelpool, floating, utomhuspool samt relaxavdelning. Om önskas finns möjlighet att boka välgörande behandlingar som exempelvis massage, ansiktsbehandlingar och inpackningar. Vi har det mesta du kan önska dig av ett spa.

Ni hittar oss precis mellan Arild och Mölle, nära till både Ängelholm och Helsingborg med bra trafikförbindelser. Välkommen till oss, vi tar hand om er!

Dela:

SCR
MTRX 20
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
First Camp

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!