Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 523 st

Grand Hôtel Mölle

Grand Hôtel ligger på klipporna över Mölle och byggdes 1909 av Johannes Ahlbäck. Vid slutet av 1800-talet blev Mölle känt för Sveriges första gemensamhetsbad – damer och herrar i randiga baddräkter badade i havet – en stor sensation som lockade nyfikna och äventyrslystna. Synden i Mölle blev ett begrepp. Gäster strömmade till, det gick t.o.m. direkttåg från Berlin.

Hotellet har 65 rum, flera med balkong och havsutsikt. Rummen är fördelade på huvudbyggnaden, Grand Hôtel Olympia, Turist Hotellet och vårt bed and breakfast. Gäster har även tillgång till en bastuavdelning, förlagd på Grand Hôtel Olympia, och ett utomhusspa med vidunderlig utsikt över Kullen.

Vårt kök serverar innovativa rätter med det bästa närproducerade råvarorna från bygden i vår à la carte restaurang Seaside eller festmatsal Maritime med 5-rätters avsmakningsmeny. Läs gärna om vår mat i senaste numret av White Guide.

Visita

Dela:

SCR
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!