Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 523 st

Hotell Köpmansgården

Hotell Köpmansgården ligger centralt i Höganäs nära badstrand, småbåtshamn och hamnkrogar - ett charmigt och modernt hotell i ett totalrenoverat hus från 1865. Vid renoveringen har mycket av de ursprungliga inredningsdetaljerna restaurerats och bevarats men kombinerats med dagens krav på komfort.

De 10 rummen är vackert inredda, många har takbjälkar, snedtak och havsutsikt, alla rum har helkaklade badrum, telefon, kabel-TV, gratis trådlöst internet, hårtork och vattenkokare med kaffe och te.

Emils bar är en av de mysigaste på hela kullahalvön - här är trevligt även på eftermiddagarna med bra musik en kopp cappuccino eller ett gott glas, en tidning eller varför inte surfa via det trådlösa nätverket.

I Emils Bar och Restaurang serveras smårätter - kombinera din egen 1-5 rättersmeny beroende på hunger och tillfälle eller välj olika rätter att dela på i trevligt sällskap. Ett mycket trevligt sätt att umgås på!

Visita

Dela:

SCR
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!