Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 058 st

Nyrups Naturhotell

Pris per person 1800:-

Under 2016 prova på Nyrups Naturhotell med vandrarhemsstandard. 1800:-/pers. Kan bokas av enstaka personer. Bo på Nyrups Naturhotell med hotellstandard och gemensam matlagning över öppen eld med lokala råvaror. Fr 895:-/pers. Grupper om minst sex pers.

Naturnära. På riktigt.

Här finns plats för äkta mänskliga möten, tid att logga ut, möjlighet att njuta och andas. Nu öppnar vi upp för företag och konferens, kompisgäng eller andra gruppupplevelser.

På Nyrups Naturhotell är du alltid lika välkommen oavsett om du bokar dagskonferens, konferens med övernattning, gruppaktivitet, hotell som privatperson eller som vandrarhemsgäst.

Konferensgäster, ledningsgrupper, arbetsgrupper eller kompisgänget kan alla njuta av den unika upplevelsen att ha ett helt utomhushotell för sig själv, av vinden i bokkronorna och naturens takt.

Vandrare kan njuta av möjligheten att laga mat i färdigt utekök, äta på riktigt porslin och sova i ordentliga sängar.

Vi vill skapa en upplevelse av naturen med människan som bas. Nyrups Naturhotell är en plats för samling, reflektion och gemensamma upplevelser. Här finns varken el, rinnande vatten, centralvärme eller internetuppkoppling. Vi erbjuder istället lugn, gemenskap och närvaro.

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!