Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 457 st

Granliden

Skicka e-post

Granliden

0415-510 09

Fulltoftavägen 44
242 71 Ludvigsborg

Granliden, pensionat, bed and breakfast, konferens och spa ligger i Ludvigsborg, mitt i Skåne. Granliden har större delen av 1900-talet varit Pensionat med bed and breakfast.

Den vackra naturen kring Granliden, nära Ringsjön och med Fulltofta naturreservat inpå knuten, rimmar väl med rekreationskonceptet Granliden vill presentera. Kvesarumsån som rinner genom Granlidens naturområde, med forsar och vattenfall, erbjuder ett kortare rekreationspass för konferensdeltagare som kanske inte har tid att vandra i timmar i Fulltofta naturreservat.

Under terminerna är det konferenser och spa som dominerar verksamheten på Granliden. Under sommarmånaderna tar Pensionatet med Bed and Breakfast över med turister från Europa och andra delar av världen.

Granlidens vision är, vare sig det gäller konferens, spa, pensionat eller bed and breakfast, att vara en plats för rekreation, där gästerna kan känna sig hemma och finna sinnesfrid och harmoni.

Lantbrukarnas Riksförbund

Dela:

SCR
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!