Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 974 st

Palace Hotell

Palace Hotell är ett litet hotell mitt i vackra Småland. Det ligger 50 meter från stationen och med delvis utsikt över sjön Hulinge. Hotellet är byggt 1946 och är till största delen inred i 50- tals stil men med nya badrum. Vi håller på med renovering för att bevara det hemtrevliga som Majas Hotell var känt för.

Vi har 1-4 bädds rum. 5 av rummen har eget badrum resten med badrum i korridoren. Alla rum har handfat och frukostservering är varje dag.

Bor man på Palace Hotell är man mitt i Astrid Lindgrens Småland med både Bullerbyn, Emil i Lönneberga och Astrid Lindgrens värld. Det finns goda möjligheter till att färdas i skog och natur och till att ta ett dopp i några av de fina badsjöarna i området. Fantastiskt fiskevatten och möjlighet till att hyra båt i omnejden.

Hotellet har en anrik historia och är känt från TV som Majas hotell. Där Maja Nyblom 95 år gammal ensam drev hotellet som hon och hennes man hade tagit över på 50-talet. Många kända ansikten har genom åren bott här.

Dela:

SCR
First Camp

© Trido AB 1997-2022
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!