Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 230 st

Pensionat Sågknorren

Pris per person från 475:-

Huset är byggt helt i trä vilket ger ett genuint intryck och en rofylld atmosfär där du har lätt att koppla av. Utanför finns det stora lugnet med sjön runt knuten och skogen som granne. Här kan du höra grodorna kväka i dammen, ugglorna hoa om natten, fåglarna kvittra, vinden som susar och har du tur kan du se vilda eller tama djur beta i hagarna runtomkring.

Vi serverar dygnets måltider efter önskemål. Maten njuts i vår ljusa matsal och är lagad från grunden med svenska lokala och regionala råvaror av hög kvalitet där vi även har fullständiga rättigheter. Mycket av grönsakerna odlas i den egna köksträdgården.
På övervåningen finns personligt inredda rum med olika färgtema och hög standard, samt ett tv-rum/konferensrum. Även husdjur är välkomna.
Knallhytten och Knalltorpet är våra stugor som ligger vid sjön Frillens kant. Stugorna är charmfullt inredda med fullt utrustad kokvrå. Toalett och dusch, två sovrum, allrum med eldstad samt överbyggd altan med sjöutsikt

Hos oss kan du ensam njuta av promenader, bastubad, badtunna, kanotning eller cykla på fridfulla vägar. Eller tar du med dig nära och kära på fest, kalas eller bröllop.

Dela:

SCR
Körunda Golf & Konferenshotell
Kustvägen
MTRX 20
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2020
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!