Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 055 st

Bauergården Gästgiveri och Konferens

Hotellet

Hotellet renoverades och byggdes om 2013 vilket gör att hela anläggningen håller en mycket hög klass och inger en vacker och rofylld atmosfär.
I hotellet finns totalt 27 rum och 53 bäddar, samtliga rum är nyrenoverade och erbjuder hög komfort. I rummen finns TV, vissa har fåtölj och kassaskåp.
I anslutning till baren finns vårt vackra Bauerrum, en loungedel som erbjuder en lugn och rofylld atmosfär, välj att se på tv, läs en bok om John Bauer eller beställ någonting gott i baren.
Önskar man att ha en avkopplande stund så erbjuder vi gratis tillgång till bastuanläggning vid vattnet eller önskar man ett träningspass så erbjuder omgivningarna vackra cykelvägar, vandringsleder och hotellet har även ett utegym.
Flera olika aktiviteter erbjuds i omgivningen – varför inte testa att baka polkagrisar eller åka en trolsk båttur? BauerGården fungerar som en Infopoint och vi hjälper er med information och bokningar!

Restaurangen

I vår fina restaurang finns plats för 90 gäster. BauerGården håller mycket hög klass på maten och vi fokuserar på lokal mat och matupplevelser. Varför inte testa vårt trolska skogsinfluerade ”Bauerpaket” – En matupplevelse utöver det vanliga och en övernattning!

Bra att veta:

Vi serverar gärna ett lokalt matalternativ och erbjuder utomhusmatlagning eller picknickkorgar.
Vi är ett glatt gäng på hotellet som gärna hjälper till med specialönskemål, kanske boka en kul aktivitet?
Det finns en minibuss på hotellet som går bra att låna mot en liten kostnad
I bastubyggnaden finns ett litet kök och uppehållsrum, precis vid badplatsen, som går bra att hyra
Vi har ett utegym så glöm inte att packa träningskläder!

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!