Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 075 st

Best Western Plus John Bauer Hotel

Best Western John Bauer Hotel i Jönköping är ett hotell mitt i centrum med utsikt över Munksjön. Hotellet är byggt 1986 och ägs och drivs av familjen Fingal. Sedan 1992 är vi medlemmar i hotellkedjan Best Western Hotels. Vi har 105 rum, fördelade på fem våningar. Hotellet har även ett eget garage i huset.

Hotellets restaurang Ester Kök & Bar är känd som en av stans absolut bästa. Här serveras både konferensluncher och middagar. Innan maten kan vi rekommendera en skön stund i relaxavdelningen med bastu, ångbastu, gym. Efter middagen kan ni fortsätta ut på stan, vi samarbetar med flera av stans populäraste uteställen. Eller varför inte en trevlig kväll med något gott att dricka i hotellets lobbybar som även blivit ett populärt ställe bland lokalbefolkningen? Här kan man ett par kvällar i veckan njuta av levande musik i olika former, allt från pianobar till trubadurunderhållning!

Hjärtligt välkommen till oss på Best Western Plus John Bauer Hotel!

Best WesternVisita

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!