Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 106 st

Hotel Slottsvillan

Pris per rum från 1050:-

Slottsvillan är en kulturhistorisk byggnad med anor från slutet av 1800-talet då den byggdes som disponentbostad till Husqvarna fabriken. Den ligger i en vacker och grönskande stadsdel i Huskvarna, 12 minuters bilresa från Jönköpings centralstation och 5 minuter från ELMIA. Detta hotell erbjuder fri gästparkering och gratis WiFi.

Slottsvillans rum är belägna i 2 separata byggnader, antingen i slottet eller annexet i gårdshuset. Rummen i huvudbyggnaden har individuell inredning i tidstypisk stil. I annexet är rummen något enklare.

Här finns flera gemensamma utrymmen, bland annat en vacker lounge, en stor matsal och balkonger. Du som gäst kan utforska hotellets natursköna park, ta en tur på den närbelägna vandringsleden Pustaleden eller spela biljard.

Slottsvillan ordnar aktiviteter som vinprovning, after work, konferenser och andra tillställningar. Alldeles intill hotellet ligger Husqvarna fabriksmuseum med sina olika samlingar med vapen, motorcyklar och spisar.

Visita

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!