Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 138 st

BEST WESTERN PLUS Kalmarsund Hotell

Trivsamt hotell mitt i Kalmar. Medeltiden i centrum, Glasriket runt knuten och ett stenkast från Öland. När du väljer att bo hos oss vill vi att du ska känna dig som hemma. Med personlig och vänlig atmosfär bor du mitt i centrum av Kalmar. Om du övernattar på BEST WESTERN PLUS Kalmarsund Hotell nästa gång du besöker Kalmar förstår du vad vi menar med hemkänsla! På taket har vi en lusthusbetonad relaxavdelning med bastu, en stor bubbelpool och avslappningsrum. Perfekt för en stunds avkoppling!

Rum

Trivsamma rum med alla bekvämligheter! Vi har 106 rum totalt 2 juniorsviter och en svit. I varje rum finns dusch och toalett, telefon, hårfön, brandvarnare, kabel-TV och filmkanaler.

Restaurang - Välkommen till Bistro5

Till Bistro5 ska det ska vara enkelt att komma och äta en välsmakande middag eller en matig smörgås och ta ett glas gott därtill. Sommartid öppnar vi dörrarna till uteserveringen och avnjuter mat och dryck där!

Konferens - Möten med spännande möjligheter!

Våra mötesrum heter Tripp, Trapp och Trull (precis som de fina kulturhusen) samt Ängö och Lindö. Alla med sedvanlig konferensutrustning. Vår restaurang, Bistro5, serverar luncher, middagar, supéer och lättare måltider till konferensgäster. Låt oss sätta samman ett konferenspaket för ditt företag! Vi hjälper gärna till med specialarrangemang.

Golf

Spela golf i Kalmarregionen! Boka vårt golfpaket. 5 olika banor, med ett minimum av resande men med en ny utmaning varje dag!

Varmt välkomna till oss på BEST WESTERN PLUS Kalmarsund Hotell!

Best WesternSvanenVisita

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!